هوشمندسازی شهر نیازمند مطالبه تشکل‌های مردمی است

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم بر لزوم مطالبه‌گری برای هوشمندسازی شهر قم به کمک نهادها و تشکل‌های مردمی تأکید کرد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
هوشمندسازی شهر نیازمند مطالبه تشکل‌های مردمی است
شناسه : 39475 | انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، غلامرضا جانقربان در نشست با مسئول انجمن مردم‌نهاد شهر اظهار کرد: یکی از نیازهای اصلی جامعه و شهر امروز، حرکت به سمت هوشمندسازی است تا بتوان شهر را به‌درستی مدیریت کرد.

وی افزود: ما در شهرداری به دنبال این هدف هستیم و بر اساس آن باید برنامه‌ها و راهبردهای خرد و کلان داشته باشیم و اعتقاد داریم، هوشمندسازی به‌عنوان یک ضرورت برای تسریع در تصمیم‌سازی‌ها و رسیدن به منطق درست در شهر و مدیریت شهری مطرح است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم تصریح کرد: این جریان چه در حال حاضر شروع شود و چه در آینده، از اهمیت موضوع نمی‌کاهد و باید از طریق نهادها و تشکل‌های مردمی مثل انجمن شهر، این مسئله از مسئولان شهر و استان، مطالبه شود.

وی افزود: آنچه قابل‌توجه بوده اینکه نهادهای عمومی و حاکمیتی مثل شورا و شهرداری در کنار تشکل‌های مردمی بتوانند دغدغه شهر هوشمند را دامن زنند و زمینه و بستر مناسب برای بروز و ظهور آن را ایجاد کنند تا بتوانند در فرآیندی مناسب به سرانجام مطلوب برسانند.

مسئول انجمن مردم‌نهاد شهر نیز با بیان اینکه هوشمندسازی شهر به‌عنوان یک ضرورت در دنیای امروز می‌بایست موردتوجه و عنایت مدیریت شهری باشد، گفت: واقعیت آن است که دنیا در مقطع کنونی به سمت هوشمندسازی رفته و شهرهای ما نیز باید به این سمت بروند تا بتوانند در ارتباط با شهروندان به وظیفه خود به‌درستی عمل کنند.

سیده شبنم فاطمی با تأکید بر اینکه در انجمن شهر بر اساس راهبرد مطالعاتی که از سال‌ها قبل داشته‌ایم، به دنبال ازسرگیری مطالعات و کارهای پژوهشی دراین‌باره هستیم ابراز کرد: قصد داریم‌ در بحث هوشمندسازی شهر، نهادهای شهری را نیز دخیل کنیم تا از ظرفیت‌های مردمی به‌درستی بهره‌برداری کنیم؛ اگر مردم به‌درستی از ظرفیت‌های هوشمند سازی مطلع شوند و آگاه شوند که از هر نظر زندگی آن‌ها به سامان‌تر خواهد شد، هوشمند سازی تبدیل به یک مطالبه عمومی می‌گردد.

این کارشناس مسائل شهری همچنین یادآور شد: واقعیت این است که ما در شهر قم نیازمند ایجاد و فعالیت مؤثر نهادهای مردمی برای به ثمر نشستن این مطالبه هستیم و طبعاً دستگاه‌های حاکمیتی نیز باید نقش خود را در تحقق این امر به‌درستی ایفا کنند.

وی افزود: در یک چشم‌انداز صحیح و واقع‌گرایانه به دنبال این هستیم در کنار آگاهی بخشی و تبدیل هوشمند سازی به مطالبه عمومی بستر مطالعاتی و نقطه عزیمت شروع آن را با شهرداری و یا دیگر ارگان‌ها تعریف کنیم. به این منظور هماهنگی لازم برای حضور کارشناسان و متخصصان موضوع، در قالب بازدیدهای میدانی از شهر و نشست‌های تخصصی را کلید بزنیم و از نقطه نظرات کارشناسان درباره چگونگی اجرای سیاست‌های هوشمندسازی در شهر استفاده کنیم.

مسئول انجمن مردم‌نهاد شهر تصریح کرد: همچنین بنا داریم که از تجربه کلان‌شهرهایی چون تهران، تبریز و صاحب‌نظرانی که سال‌ها در زمینه هوشمندسازی شهر فعالیت داشته‌اند، استفاده کنیم تا به یاری حق‌تعالی بتوانیم زمینه و بستر شکل‌گیری یک جریان همگانی برای هوشمندسازی در شهر قم را برای افزایش مطلوبیت زندگی فراهم کنیم.

نوشته های مشابه
ادامه تونل غدیر در اختیار شهروندان قرار گرفت
نقش مؤثر شهرداری در شکوفایی عمرانی قم/ اطراف جمکران تناسبی با جایگاه مسجد ندارد
افزایش بودجه فرهنگی شهرداری قم/ طرح جامع جمکران تدوین شود
توقف ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حاشیه شهر قم
قم به کلان‌شهری قابل‌احترام تبدیل‌ شده است
تحقق ۱۰۵ درصدی درآمد شهرداری قم در سال ۱۴۰۲
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.