چشم دوربین‌ها باز شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه تردد بین شهری از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد به دلیل کار نکردن دوربین‌ها خیلی زیاد است، گفت: در صورت فعال شدن دوربین‌ها، ترددها محدود شده و دورهمی‌ها جمع خواهد شد و بسیاری از تبعات آن نیز کنترل می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
چشم دوربین‌ها باز شود
شناسه : 33468 | انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران قم، ضرورت فعال شدن دوربین‌های راهنمایی رانندگی در سطح شهر مورد تأکید قرار گرفت و پلیس راهور این استان نیز مکلف به نظارت بیشتر بر اعمال قانون منع تردد شبانه در اماکن شلوغ و پر رفت و آمد شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قم در این جلسه که روز چهارشنبه در تالار کرامت استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: سیستم پایش تصویری قم فعال است و هیچ دوربین پلاک خوانی خاموش نیست.

بیژن سلیمان پور افزود: تا پایان سال جاری نیز ۹۰ دوربین به ظرفیت دوربین‌های موجود در سطح شهر قم اضافه و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

فرماندار قم نیز در این جلسه طی سخنانی با اشاره به در پیش بودن پنجشنبه آخر سال خاطرنشان کرد: در این روز مردم بر اساس یک سنت دیرینه به صورت گسترده در آرامستان‌ها حاضر می‌شوند و از هم اکنون باید میان شهرداری، فرماندهی انتظامی و بویژه اوقاف و امور خیریه هماهنگی صورت گیرد تا با اطلاع رسانی و آشنا کردن افراد با این موضوع، شاهد شیوع ویروس کرونا  باشیم.

مرتضی حیدری همچنین با اشاره به بالا رفتن آمار آمد و شدهای شبانه در روزهای پایانی سال خاطرنشان کرد: بیشتر افراد چون از فعال نبودن دوربین‌ها مطمئن هستند اقدام به تردد در سطح شهر می‌کنند از این رو افزایش ترددها مبنی بر شناخت کامل مترددین از وضعیت دوربین‌هاست.

فرماندار قم در ادامه گفت: ممنوعیت ترددها و جریمه کردن متخلفان بیش از هر چیز به خاطر حفظ سلامتی جامعه است و به دنبال اذیت کردن مردم نیستیم‌.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با بیان اینکه سیاستی که دنبال می‌کنیم افزایش تعداد آزمایش تشخیص کروناست، گفت: طی یک هفته گذشته تعداد تست‌ها در برخی از روزها به بیش از ۷۰۰ مورد رسیده که نشان دهنده این است که به شدت دنبال رهگیری و بیماریابی هستیم.

محمد رضا قدیر با تأکید بر اینکه هنوز هم کار اول همه دستگاه‌های اجرایی مدیریت کرونا است گفت: متأسفانه برخی از دستگاه‌ها ویروس کرونا را فراموش کردند و برای اینکه از خیز و پیک بعدی کرونا جلوگیری کنیم چاره‌ای جز این نداریم از این رو همکاری لازم را داشته باشند.

قدیر افزود: باید با دیدن کوچکترین فعالیت این ویروس از پیشرفت آن جلوگیری کنیم مشکلی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم موضوع تنوع ژنتیکی ویروس است باید این موضوع را به دقت بررسی کنیم تا کارایی واکسن مشکل‌زا نشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در ادامه یادآور شد: برخی از ویروس‌ها قدرت سرایت بالایی دارند ولی به هر حال وقتی ویروس انگلیسی در بیش از ۲۰ استان چرخیده باید این را در نظر بگیریم که کل کشور درگیر آن است.

وی با بیان اینکه ویروس جهش یافته را در افراد مختلف بویژه جوانان و کودکان رصد می‌کنیم، گفت: تعطیلی و غیرحضوری کردن مدارس کار خیلی خوبی بود.

وی همچنین موضوع جلوگیری از کلنی و تجمع ویروس را مورد توجه قرار داد و گفت: در صورتی که چند بیمار در یک مکان تجمع کنند خیلی خطرناک است و ما باید خیلی سریع با این مسئله برخورد کنیم و قرنطینه انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم جلوگیری از چرخش ویروس را مهمترین سیاست بهداشت و درمان دانست و با بیان اینکه تردد بین شهری از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد به دلیل کار نکردن دوربین‌ها خیلی زیاد است، افزود: در صورت فعال شدن دوربین ها، ترددها محدود شده و دورهمی‌ها جمع خواهد شد و بسیاری از تبعات آن نیز کنترل می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با اشاره به اینکه طبق اعلام وزارت بهداشت، قم به لحاظ کرونا از رتبه سی‌ام به بیست و نهم کشور صعود کرده است، افزود: در یک هفته اخیر میانگین روزانه پذیرش بیماران کرونایی در مرکز فوریت های پزشکی استان افزایشی و آرام بوده‌است.

سیامک محبی افزود: میانگین روزانه بستری‌های کرونایی نیز روند افزایشی و آرامی را داشته و از ۲۰ به ۲۴ تَن رسیده و تعداد کل بستری‌ها هم از ۹۵ به ۱۲۰ بیمار افزایش پیدا کرد.

رئیس مرکز بهداشت قم با اشاره به شروع موج چهارم کرونا در برخی استان‌ها گفت: قم بر خلاف دیگر استان‌ها ۲ پیک کرونا را تجربه کرده و باید تمام تلاشمان را برای جلوگیری از پیک سوم به کار بگیریم.

وی بیان کرد: از مجموع ۲ هزار و ۳۹۵ تست کرونایی انجام شده در قم ۱۹۴ مورد مثبت بوده و در شرایطی که یک ماه پیش میزان تست های مثبت روزانه ۱۰ تَن بود الان به بالای ۴۰ تَن رسیده است.

در این جلسه به پیشنهاد برخی از مدیران شرکت کننده و همچنین موافقت استاندار مقرر شد به منظور ایجاد حساسیت بیشتر در شهروندان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، نقشه رنگ بندی کرونایی مناطق مختلف شهر قم از طریق صدا و سیمای استانی نمایش داده شود.

نوشته های مشابه
اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم در سال ۱۴۰۳
واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
مناطق برتر در حوزه مدیریت بحران شهرداری قم مشخص شدند
پاک‌سازی حریم شهر توسط دانش‌آموزان قمی
آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
تملک ۲۵۰ ملک در منطقه هفت شهرداری قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.