مأموریت نفسگیر اورژانس هوایی قم در انتقال مجروح قطع عضو
به گزارش «شهر بیست» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، مهدی فراهانی اظهار کرد: ساعت ۱۳:۳۰ امروز برخورد دو خودرو درجاده قدیم قم-تهران دو مجروح برجای گذاشت. پس از اینکه آمبولانس اورژانس زمینی به محل اعزام و صحنه را ارزیابی کرد مشخص شد، یکی از مصدومین از ناحیه پای راست دچار قطع عضو شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه انتقال این فرد به قم و انجام اقدامات اولیه و اخذ پذیرش و اعزام به تهران احتمال پیوند موفق عضو را ضعیف می کرد، لذا طی انجام یک هماهنگی سریع فرد مصدوم از همان محل حادثه مستقیم به تهران اعزام شد.
سخنگوی اورژانس قم افزود: عملیات انتقال مصدوم از زمان بروز حادثه تا تحویل به تهران، ۱۵۰ دقیقه طول کشید که زمان استاندارد مورد قبول برای پیوند موفق نباید بیش از ۴ تا۶ ساعت باشد.
فراهانی خاطرنشان کرد: مصدوم دوم این حادثه نیز با آمبولانس زمینی به بیمارستان شهید بهشتی قم منتقل شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 12 February , 2025