برگزاری پویش ۶۰ ثانیه دلتنگی با امام زمان

شهر بیست/ دبیر پویش سراسری ۶۰ ثانیه دلتنگی از برگزاری این پویش به مناسبت نیمه شعبان خبر داد و بیان داشت: علاقه‌مندان فرصت دارند حداکثر تا ۲۲ فروردین یعنی یک روز پس از نیمه شعبان آثار خود را ارسال کنند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
برگزاری پویش ۶۰ ثانیه دلتنگی با امام زمان
شناسه : 20671 | انتشار : ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، فخرالدین یوسف پور در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: پس از شیوع ویروس کرونا و به تبع آن اخلال در بسیاری از فعالیت های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کل کشور، بسیاری از برنامه ها و آیین های ملی همچون عید نوروز و نیز مناسبت های مذهبی عملاً برگزار نشد و یا در شیوه برگزاری آن ها تغییرات جدی به وجود آمد.

وی افزود: در این میان، یکی از خلأهایی که مشاهده می شد، ناظر به مباحث مذهبی و فرهنگی بود، چه آن که در راستای مقابله با شیوع این ویروس نحس و ریشه کنی آن شاهد تعطیلی اماکن مذهبی و مقدس و به ویژه حرم های مطهر اهل بیت(ع) بودیم، کما این که به همین خاطر مجالس و محافل مذهبی به خصوص مربوط به اعیاد رجب و شعبان نیز تعطیل شدند.

وی گفت: در آستانه نیمه شعبان به عنوان یکی از بزرگترین اعیاد شیعیان و مسلمانان که عموم محبان ، ارادت و شیفتگی خاص خود به حضرت صاحب الزمان(عج) را با حضور در آیین ها و مناسک مذهبی نشان می دهند، متاسفانه امسال به جهت ویروس کرونا و شرایط خاص و بی سابقه پس از آن، این مراسم بزرگ و بی مانند تحت الشعاع قرار گرفت و لذا بسیاری از جشن های مرسوم در سطح محلات و منازل و مساجد و تکایا به تعطیلی کشیده شد، از جمله مراسم بسیار باشکوهی که هر ساله در شب و روز نیمه شعبان در میعادگاه بزرگ عاشقان حضرت در مسجد مقدس جمکران برگزار می شد.

یوسف پور ادامه داد: از این رو نیاز بود که در قالب حرکت فرهنگی به نوعی دیگر عرض ارادت و ادب به ساحت مقدس حضرت ولی عصر(عج) داشته باشیم، ضمن آن که به هر حال برای عبور از مشکلات و گرفتاری ها و بیماری ها، همه امید مسلمانان و به خصوص شیعیان پس از توکل به خدای متعال، توسل به حضرات معصومین(ع) به خصوص امام زمان(عج) است تا انشاالله از این مرحله سخت نیز به سلامت عبور کنیم.

وی گفت: با توجه به این توضیحاتی که گفته شد، #پویش_ ۶۰ _ثانیه _دلتنگی را به همت قرارگاه مردمی کریمه اهل بیت(ع) که به همت مردم و نهادهای فرهنگی و اجتماعی استان از ابتدای شیوع ویروس کرونا در قم تشکیل شده و به امر خدمت رسانی در حوزه های مختلف اعم از درمان مبتلایان، ارائه کمک های معیشتی، فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی مشغول بوده را راه اندازی کردیم و دبیری این پویش به حقیر واگذار شد.

دبیر پویش سراسری ۶۰ ثانیه دلتنگی بیان داشت: فراخوان مربوط به این پویش از دوازدهم فروردین ماه سال جاری شروع شده و علاقه مندان فرصت دارند حداکثر تا ۲۲ فروردین یعنی یک روز پس از نیمه شعبان آثار خود را ارسال کنند.

وی اضافه کرد: علاقه مندان می توانند حرف های صمیمی، دلنوشته ها، دل تنگی ها، شعر، قطعه ادبی، مناجات با امام زمان (عج) را در سه بخش کودک و نوجوان، جوان و بزرگسال را با موبایل و به صورت ویدئویی ضبط کرده و به شماره تلفن ۰۹۹۲۱۹۲۱۴۶۱ در پیام رسان های ایتا و واتس آپ ارسال کنند.

وی همچنین گفت: متقاضیان باید توجه داشته باشند که ویدئوها باید به صورت افقی با موبایل تصویربرداری شود، ضمن آن که حداکثر زمان برای ضبط ویدئو ۶۰ ثانیه است.

یوسف پور با اشاره به این که در قسمت متن هر ویدئو باید نام ، نام خانوادگی، کدملی، شهر و عنوان پویش درج گردد، گفت: به برگزیدگان این پویش سراسری جوایز ارزنده ای در سه سطح اهدا می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه این پویش سراسری با مشارکت «مجمع پویش جهانی حسین(ع) رهبر آزادگان»، جنبه بین المللی نیز پیدا کرده است، ابراز داشت: در همین چند روز از آغاز پویش، علاوه بر مردم خودمان از استان های مختلف، از کشورهایی چون آمریکا، بنگلادش، پاکستان، افغانستان، ترکیه، آذربایجان، کنیا و آلمان ، آثاری به دبیرخانه پویش ارسال شده و پیش بینی می کنیم که با توجه به نزدیک شدن به نیمه شعبان، بر حجم این آثار در روزهای پایانی مهلت ارسال، افزوده شود.

وی بیان داشت: با توجه به این که عموم ارادتمندان به قطب عالم امکان حضرت مهدی موعود(عج) در سال های گذشته طی مراسم باشکوهی عشق و ارادت خود به حضرت را نشان می دادند و امسال به جهت شرایط کرونایی، چنین زمینه ای مهیا نیست، لذا از همه مردم به خصوص اهالی رسانه و فعالان فضای مجازی می خواهیم که ما را در برگزاری این پویش هر چه بیشتر و بهتر یاری رسانند تا ان‌شاءالله با یک فعالیت اثرگذار فرهنگی، زمینه توجه هر چه بیشتر مردم و نسل جوان و نیز کودکان و نوجوانان عزیز به امام زمان(عج) را در این ایام فراهم کنیم.

یوسف پور با اشاره به این که برگزاری این پویش و مسابقه، بهانه ای برای جلب توجه مضاعف همگان به وجود امام زمان(عج) و احساس نیاز ما به ایشان است، خاطرنشان کرد: بی شک التجا و نیاز و توسل ما به ولی عصر(عج) راهگشاست و از این رو باید این فضای ارتباط معنوی و صمیمانه با حضرت به خوبی برقرار شود تا انشاالله به این وسیله گامی در جهت توسعه فرهنگ انتظار و مهدویت به سهم خود برداشته باشیم.

نوشته های مشابه
ادامه تونل غدیر در اختیار شهروندان قرار گرفت
نقش مؤثر شهرداری در شکوفایی عمرانی قم/ اطراف جمکران تناسبی با جایگاه مسجد ندارد
افزایش بودجه فرهنگی شهرداری قم/ طرح جامع جمکران تدوین شود
توقف ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حاشیه شهر قم
قم به کلان‌شهری قابل‌احترام تبدیل‌ شده است
تحقق ۱۰۵ درصدی درآمد شهرداری قم در سال ۱۴۰۲
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.